Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor alle bestelling van consumenten. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op elke verkoop op de website www.hibmacarsenparts.nl en via marktplaats die worden toegewezen voor commerciële of zelfstandige beroepsactiviteit.

Door te klikken op “bestellen” knop (bindende bestelling) zullen de volgende voorwaarden en voorschriften voor de verkoop, levering en betaling van “ons” Hibma Cars & Parts en alle andere contractuele relatie tussen ons en “u” als de klant.

  1. Behandeling van de bestelling

Bij het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een e-mail met bevestiging van de bestelde artikelen, de kosten van de levering, betaling en leveringsvoorwaarden en de annuleringsvoorwaarden in geschreven vorm. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail of u ontvangt uw bestelling uiterlijk binnen 2 werkdagen. Wij registeren en slaan alle informatie over uw bestellingen na bij het sluiten van het contract. Indien u de gegevens van uw bestelling verliest, kunt u contact opnemen met ons via e-mail of telefoon. Wij zullen u een kopie van deze gegevens toezenden.

 

  1. Betalingsvoorwaarden

iDEAL:
Geeft de klant aan dat hij met iDEAL wil betalen, dan klikt de klant op de iDEAL-betaalknop en selecteert zijn/haar bank. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar de internetbankierafdeling van zijn bank, waar na de betaalopdracht klaar staat. Hier autoriseert de klant zijn betaling op de voor hem gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van zijn/haar betaalrekening afgeschreven en Hibma Cars & Parts wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald (of betaald zal worden).


Bank overschrijvingen:
Maak het totaal te betalen bedrag over naar het aangegeven bankrekeningnummer. Zorg ervoor dat u uw klantnummer en het referentienummer, dat u per e-mail ontvangt invoert.
De bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden. Houd in gedachten dat een bankoverschrijving 3 werkdagen duurt, wat vertragingen bij de verzending veroorzaakt. In het geval dat wij geen betaling op onze bankrekening ontvangen binnen 14 werkdagen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Betalen per factuur (alleen in Nederland):
U kunt vanaf heden ook bij ons op factuur betalen via Klarna. Als u via Klarna betaalt, dan hoeft u niet ons uw bank gegevens te verstrekken en betaalt u voor de bestelling bij ontvangst. Het is niet mogelijk om het factuur-adres anders dan het bezorg-adres te laten zijn.
Met Klarna ontvangt u eerst uw bestelling, waarna u vervolgens binnen 14 dagen kunt betalen.
Klarna beheert het betaalverkeer, deelt noodzakelijke gegevens met andere bedrijven voor statistische of rapportage doeleinden, en controleert de opgegeven klantgegevens. Als blijkt dat de klant uiteindelijk niet via Klarna kan betalen, dan behoudt Klarna AB het recht om de Klarna betaling te annuleren en alternatieve betaalmethoden voor te stellen. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derde voor promotionele doeleinden.

 

  1. Leveringsvoorwaarden

Verzendkosten zijn in:

Nederland

1 - 10 kg 8,50

10 - 23 kg 15,-

 

Duitsland & België

1-2 kg 9,30

2-5 kg 19,50

5-10kg 25,-

10-20 kg 34,-

20 - 23 kg 45,-

 

Je kunt het ook gratis ophalen op locatie bij het maken van een afspraak. Alleen mogelijk na 17:00 of op zaterdag. Wanneer het product beschikbaar is in onze voorraad, dan kan deze status binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling voor de bestelling worden verzonden.

 

  1. Eigendomsvoorbehoud

De goederen blijven ons eigendom totdat de gehele koopprijs is voldaan.

 

  1. Garantie

Alle voorwaarden zijn onderworpen aan de wettelijke garantiebepalingen. De wettelijke garantietermijn bedraagt ​​24 maanden en beginnen te lopen op de dag van de levering van goederen. Uitzonderingen worden volgende situaties: schade als gevolg van natuurlijke slijtage, oneigenlijk gebruik of onjuist onderhoud. De garantie is niet van toepassing in geval van storingen of schade als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik (installatie) of foutieve/nalatige behandeling te volgen. De garantie vervalt indien het uitvoeren van werkzaamheden en / of reparatie van de onderdelen, of laten verrichten door mensen die niet zijn geautoriseerd door ons, die al of mindere mate te verhogen het defect.

In geval van garantie is het aan u om te beslissen over de bewering van uw rechten, of je het gedeelte dat moet worden gerepareerd of vervangen (hoger prestatieniveau) willen. Als het geselecteerde type van extra prestatieniveau onnodig duur is, dan wordt de vordering beperkt tot de respectieve resterende looptijd van vervulling. Aanvullende rechten, met name de annulering van de koopovereenkomst of reductie kan alleen worden ingediend, na een redelijke termijn voor het correcte nakoming. In het geval van uitwisseling van goederen binnen de garantie, worden er geen nieuwe garantietermijnen toegepast. Als een speciale fabrikant garantie kan toegepast worden op de algemene garantie, zal dit feit in de productomschrijving vermeld worden. Deze garantie is alleen geldig voor het betreffende product.

 

Adres:
Kalhuswei 14
9295 KN Westergeest

E-mail: das.auto@live.nl 
Website: www.hibmacarsenparts.nl
Telefoon: 06-34528414

BTW:
KVK: 71784888

Directeur:
Haize Hibma